Nieuws & Projecten

Wij houden u op de hoogte zodat u weet waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Vacature Allround monteur bedrijfswagens

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een Allround monteur bedrijfswagens. Wil jij onderdeel worden van ons team? Lees dan snel verder!

De functie

Als allround monteur zorg je samen met je collega’s voor het onderhoud en de reparatie van trucks, trailers, bedrijfswagens en campers. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van onderhoud, het verhelpen van storingen, het uitvoeren van reparaties en de ondersteuning bij het uitvoeren van verschillende keuringen waaronder APK.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding bedrijfsautotechnicus, autotechniek of werktuigbouwkunde. Daarnaast heb je enige ervaring in een soortgelijke functie (stage-ervaring mag ook). Als persoon ben je te omschrijven als een harde werker, nuchter, direct, verantwoordelijk, flexibel en klantgericht. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Raymon Bouwens via raymon@transporttechniekulft.nlof 0315-231205. Jouw sollicitatie (CV en motivatie) kun je ook naar hem sturen.

Scroll to top