Nieuws & Projecten

Wij houden u op de hoogte zodat u weet waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Vacature BBL Leerling (eerste) bedrijfsautotechnicus

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een BBL leerling (eerste) bedrijfsautotechnicus. Ben je op zoek naar een afwisselende stage waar je goed begeleid wordt? Lees dan snel verder!

Continue Reading

Vacature Allround monteur bedrijfswagens

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een Allround monteur bedrijfswagens. Wil jij onderdeel worden van ons team? Lees dan snel verder!

Continue Reading

Meer comfort door FSD schokbrekers van VB Airsuspension

VB-Airsuspension heeft haar productgamma uitgebreid met de ‘VB Suspension Upgrade Kit voor campers’. Met deze Upgrade Kit hoeft er geen keuze meer gemaakt te worden tussen comfort of stabiliteit. De VB Suspension Upgrade Kit bestaat uit twee complete veerpoten voorzien van schokdempers met FSD-technologie, speciale schroefveren (VB-CoilSpring) en twee achterschokdempers met FSD-technologie.Meer comfort door FSD schokbrekers van VB Airsuspensio Continue Reading

Levelsysteem van E&P gemonteerd.

U kent het wel: u staat op een camping of even stil langs een mooie plek onderweg en uw camper staat nogal scheef. Zo scheef zelfs dat de bestaande oprij plankjes niet voldoende zijn om uw camper op normaal niveau te krijgen, dus u probeert de klus te klaren met wat extra plankjes, een extra krik, enz. Dit is verleden tijd met het E&P levelsysteem.

Continue Reading

Bent u tachograaf plichtig in uw bestelbus?

De Digitale Tachograaf

Wat is wettelijk vereist?

Sinds mei 2006 dienen alle van een nieuw kenteken voorziene voertuigen voor goederenvervoer zwaarder dan 3,5 ton en voertuigen voor vervoer van meer dan 9 passagiers, inclusief de bestuurder, te zijn uitgerust met een digitale tachograaf, overeenkomstig Regeling (EC) Nr. 561/2006.

Alle voertuigdata afkomstig van digitale tachografen en bestuurdersdata van bestuurderskaarten moeten worden gearchiveerd in overeenstemming met de wettelijke voorschriften. Per bedrijf moet er minstens één bedrijfskaart beschikbaar zijn en elke bestuurder die in een rijdt met een digitale tachograaf moet een eigen bestuurderskaart hebben. De regelgeving voor de geldigheid van de kaart en voor de termijnen voor archivering verschillen per land en moet als  zodanig worden aangehouden.

Volgens Regeling (EC) Nr. 561/2006, Regeling (EEC) Nr. 3821/85 en Regeling (EC) Nr. 1360/2002   zijn de volgende specifieke bepalingen van toepassing:

  • Het voertuigkenteken van alle voertuigen met een nieuw kenteken moet in de digitale tachograaf worden ingevoerd door een erkende werkplaats en binnen 14 dagen na afgifte van het kenteken;

  • De bestuurderskaart-data moet worden gedownload en minstens een per 28 dagen elektronisch worden gearchiveerd;

  • De voertuigdata vanaf digitale tachografen moet worden gedownload en minstens eens per 90 dagen elektronisch worden gearchiveerd;

  • De wagenparkbeheerder van het bedrijf moet de gedownloade data contoleren en zorgdragen dat de rij- en rusttijden inderdaad worden aangehouden. Wanneer er sprake is van overtredingen, dient hij de bestuurder te informeren te waarschuwen.

  • Om een zo hoog mogelijk niveau aan data-zekerheid te verkrijgen, moet van het data-archief regelmatig een back-up worden gemaakt die op een afzonderlijke schijf moet worden opgeslagen;

  • Alle voertuig- en bestuurdersdata moet voor een periode van 1 jaar worden opgeslagen en desgevraagd worden aan de autoriteiten ter controle worden overhandigd;

MERCEDES SPRINTER VOORZIEN VAN VB LUCHTVERING

We hebben deze Mercedes Sprinter Ambulance voorzien volledige luchtvering van VB Airsuspension.

Continue Reading

CAMPER MET ALKO AMC CHASSIS VOORZIEN VAN VB HULPLUCHTVERING

Wij hebben deze camper voorzien van een hulplucht veersysteem van VB Airsuspension met een compressor onder de stoel en het bedieningspaneel op het dashboard. Het is een camper op basis van een Fiat Ducato x250 met een Alko AMC chassis.

Continue Reading

MAN TGM 4X4 OFF-ROAD CAMPER

Deze MAN TGM 4X4 vrachtwagen is bij ons voor de volgende aanpassingen zodat het een ideale off-road camper wordt.

  • Hulpraam maken.
  • Extra brandstoftank aan passen en monteren.
  • Opklapbare achter bumper maken en monteren.
  • Luchtfilter opmaat gemaakt en gemonteerd achter de cabine.

Continue Reading

Volvo FL 240 met HMF 1060 autolaadkraan

Houthandel het Anker heeft gekozen voor een Volvo FL 240 met een HMF 1060 autolaadkraan als nieuwe vrachtwagen. We hebben de auto voor hen voorzien van extra led werklampen, flitsers en een achteruitrijcamera. Transport Techniek Ulft wenst hen heel veel plezier en veilige kilometers toe!

Vrachtwagen voorzien van bullbar

Wij wensen Sjaak van Gestel veel plezier met de bullbar op zijn Renault Magnum.

Scroll to top