Nieuws & Projecten

Wij houden u op de hoogte zodat u weet waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Vacature BBL Leerling (eerste) bedrijfsautotechnicus

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een BBL leerling (eerste) bedrijfsautotechnicus. Ben je op zoek naar een afwisselende stage waar je goed begeleid wordt? Lees dan snel verder!

De functie

Als BBL Leerling (eerste) bedrijfsautotechnicus kom je te werken in een klein en hecht team. Je werkt samen met ervaren en zeer kundige eerste monteurs aan trucks, trailers, bedrijfswagens en campers en krijgt zo de kans om van hen het vak te leren. Doordat we merkonafhankelijk zijn is het werk bij ons zeer afwisselend en dus enorm leerzaam. Jouw praktijkbegeleider zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk kunt meekijken en wanneer het kan zelfstandig werkzaamheden kunt uitvoeren.

Wie ben jij?

Je bent een harde werker met een passie voor ons vak. Deze passie houdt niet op na 17.00 uur. Ook in je vrije tijd ben je bezig met techniek. Door je flexibele houding ben je in staat om de verschillende werkzaamheden die er zijn op te pakken en zo het maximale uit je stage te kunnen halen. Duidelijk en direct communiceren past bij jou en je streeft er altijd naar om de klant de beste service te verlenen.

Interesse?

Voor meer informatie over deze stageplaats kun je contact opnemen met Raymon Bouwens via raymon@transporttechniekulft.nl of 0315-231205. Jouw sollicitatie (CV en motivatie) kun je ook naar hem sturen.

Scroll to top